UIT DE CIRKEL – IN JE KRACHT

Uit de Cirkel – in je Kracht is mijn nieuwe aanbod.                                                                                 

Thema: Eigenwaarde                                                                                       

Lees hieronder welke leuke korting je krijgt. Tijdens de opstartfase van het traject werd NL getroffen door het coronavirus. Ik heb daarom besloten deze actie te laten doorlopen tot eind 2020. Tevens bied ik de mogelijkheid om het intakegesprek te laten plaatsvinden in de buitenlucht tijdens een wandeling. Door het lopen in de buitenlucht kun je vaak veel helderder nadenken.

Hoe ben ik erbij gekomen om dit traject te gaan starten?

Soms zit je zo in je hoofd dat massagetherapie en/of lymfetherapie je kan helpen je weer bewust te worden van je lijf, maar:

Soms is dat niet genoeg, omdat je blijft hangen in je gedachten.

Je hebt iemand nodig om je gedachten in kaart te brengen, op een rijtje te zetten en structuur te brengen. Diegene geeft je handvaten om je hiermee te leren omgaan.

Ik weet uit eigen ervaring hoe krachtig het is als je zowel fysiek als mentaal met jezelf aan de slag gaat. Vandaar dat ik de samenwerking ben aangegaan met een team van coaches. In de aanloop naar de start van het traject beleefde ik deels weer mijn eigen proces. Dat was pittig, maar ook heel fijn, want ik kwam erachter dat ik mezelf enorm ontwikkeld heb in de periode waarin ik leerde om voor mezelf te kiezen. Het lukt me daardoor nu om uit de Cirkel te stappen, in mijn Kracht te gaan staan en mijn eigen pad te vervolgen. Daardoor ben ik niet meer chronisch gestrest en voel ik me veel beter.

In het traject Uit de Cirkel – in je Kracht gaan we je helpen je eigenwaarde weer terug te vinden. Je leert weer te vertrouwen op je eigen intuitie, je eigen pad te volgen en je dus minder aan te trekken van iedereen om je heen. Zou het niet heerlijk zijn weer grip te krijgen op je leven, weer goed voor jezelf te gaan zorgen, bewuster worden van je lijf en weer in je eigen kracht gaan staan.

Herken je jezelf hierin:

 • Ik ben altijd bezig om mezelf aan te passen.
 • Ik zorg altijd voor anderen.
 • Ik doe mijn best om aardig gevonden te worden.
 • Ik jojo in mijn gewicht.
 • Ik ben onrustig.
 • Ik ben vaak moe.
 • Ik word niet uitgerust wakker.
 • Ik heb vaak last spanning in mijn nek/rug/schouders.
 • Ik heb regelmatig (spannings)hoofdpijn.
 • Ik heb last van stemmingswisselingen.
 • Ik ben gevoelig voor prikkels vanuit mijn omgeving.
 • Ik ben rond de 25-45 jaar.

Voor dit traject ben ik de samenwerking aangegaan met drie vrouwen die mij ook hebben bijgestaan in mijn eigen proces. Onder partners kun je meer info vinden over deze drie vrouwen.

Ik ben naast de bedenker van het traject “Uit de Cirkel – in je Kracht” ervaringsdeskundige en je persoonlijk begeleider gedurende het traject.

Inhoud traject “Uit de Cirkel – in je Kracht” (basis):

 • Massagetherapie en/of lymfetherapie 1x p/2 weken + evaluatie
 • Coachsessie 1x p/maand

Een volledig traject duurt 3 maanden.

Het is maatwerk, dus tijdens de intake en gedurende het traject wordt bekeken wat er eventueel nog (extra) nodig is om het traject succesvol te maken en weer in je kracht te gaan staan.

Het doel is tenslotte: “Uit de Cirkel – in je Kracht”

Dit traject is echt een investering voor de rest van je leven.

!!!In 2020 krijgt iedere deelnemer 50% korting, dus € 450,00 ipv € 900,00.